Ивица машините промишленост устойчиво развитие в Китай

Ивица рязане машина промишленост в Китай след въздействието на негативните фактори в страната и чужбина, предприятия и асоциации работят заедно за активно излязат от затруднението и търсят ново развитие и потърси устойчиво развитие.

Съблича рязане машина промишленост устойчиво развитие в Китай, необходимостта, от гората: да засили управление, намаляване на разходите и подобряване на цялостното качество и ефективност на операциите; отделя специално внимание на качеството на продукта, енергично прилагане на стратегията"качество"; повишавам независима иновационен капацитет, разработване на продукти с независими интелектуална собственост и основните технологии подобряване регулиране на пазара и способността да се оперира, въз основа на международните и вътрешните пазари.

Този метод е предназначен за една корпорация, беше от в предприятието, да се съблича машините промишленост като цяло, индустрията също трябва да бъде рационално, добър конкурентна среда, има добра пазарна поръчка. В устойчивото развитие на Индустриален клъстер също играе много важна роля. Развитие на индустриални клъстери, можете да получите следните предимства: намалява прага на "извършват", стимулиране на предприемачеството и да се повиши нивото на технологиите и иновациите ефективна интеграция на ресурси, наличност на понижавам струвам предимства, повишаване на регионална марка ефект, подобряване на конкурентоспособността на отрасъла като цяло. Ивица в машиностроенето в процеса на устойчиво развитие, трудности и винаги има някои неблагоприятни фактори, като например, в трансформация и модернизация на индустрията по пътищата, и пълен с възможности и предизвикателства, но ние сме уверени, че бизнес устойчиво, докато спестяванията ще растат, ще бъдем в състояние да получи от неприятности.