Машина за подстригване

Машината за навиване е текстилна машина за шиене на линеен модел на повърхността на матрак, покривало за легло, юрган или нещо подобно. Машината за юрган за шиене на дюшека може да бъде разделена на два вида, една прави сондажна машина и една компютърна машина за притъпяване, според броя шевове и шаблона за шиене. Правата сондажна машина обикновено е 7-пинов, 9-пинов и 11-пинов. Шевната машина може да шие само прави линии. Машината за компютърно прошиване използва компютърен визуален интерфейс за управление на движението на машината, за да осъществи шиене на шаблона.

HC2500

Машина за компютърно прошиване

Под непрекъснатото проучване и проучване, с усилията на научните изследователи, най-накрая се развива компютъризирана машина за подстригване, контролирана от компютър. Неговото раждане решава непреодолимият проблем на обикновените машини за ватиране. В сравнение с традиционната механична машина за притъпяване машината за прошиване на компютри е нарушила функцията си, като просто нарисувала полу-координирана проста структура. Под контрола на прецизна компютърна система компютърната машина за притъпяване може перфектно да обработва всички видове сложни модели, съставени върху цялата координатна система. По отношение на скоростта на производството, механичните характеристики, шумовото замърсяване и други показатели, то не е съчетано с предишните механични машини. ,

3200-3

Функция и характеристики

1. Функция за регулиране на тънкостта: За да регулирате различни дебелини, можете да регулирате дълбочината на прошиването според съответните инструкции.

2. Функция за съхранение на шаблони: Дискът на машината за приготвяне на кавички може да съхранява шаблони за дълъг период от време и потребителите могат да изберат да използват добавения модел според нуждите. Операцията е проста, удобна и бърза.

3. Задайте функцията на стъпката на линията: надеждността е силна, стъпките на линията са равни и моделът не е лесен за деформиране.

4. Функция кука: Тя може ефективно да предотврати изключването.

5. Функция за откриване на развален кабел: Когато кабелът е изключен, системата автоматично ще спре.

6. Процент на заетост на земята: Компютърната машина за закаляване заема малка площ, но размерът й е голям.

7. Функция за показване на информация: Можете да видите на дисплея индикацията за скоростта на шпиндела, фактора за паркиране, статистиката на изхода и оставащата памет.

8. Устройства за безопасност: Аномалии като компютри, мотори и машини автоматично ще спрат, а на екрана ще се появят грешки.

9. Функция за усилване на шева: След като функцията за подсилване на армировката е включена, машината за прошиване автоматично вдига иглата в определена точка.

10. Функция за изключване на паметта: Когато захранването е прекъснато или захранването е изключено по време на работа или когато има проблем с машината за прошиване (игла или конец), когато машината трябва да бъде спряна, машината може автоматично и бързо да следва модела на движението на цветята. Маршрутът се пренавива бързо или назад. И когато трябва да продължите да притъмнявате, можете автоматично или ръчно да се върнете в точката на промиване по време на спирането, за да продължите да промазвате.

11. Функция на шаблона: Моделът е увеличен или намален с 50% -200% хоризонтално и вертикално едностранно, а устройството автоматично се ремонтира с 1%. По време на операцията, когато линията е прекъсната поради прекъсване или без долна линия, тя може да бъде зададена автоматично или ръчно. Иглата се връща в посоката на шева, за да направи шев.