Quilting бизнес възможности

Китай е на света най-атрактивните ватирани текстилни производството и потреблението на пазара, тя има някои от световните най-мощните quilting текстилни възможности.

Китай да установят средно- и дългосрочни стратегии за подобряване на нивото на отворена икономика, създават нови възможности за промишлени модернизирането на текстилната промишленост

Тъй като Китай се присъедини към СТО, с международно покритие на двустранни или регионални свободна търговия се разширява и Китай търговски излишък и големи валутни резерви, които са благоприятни за текстилната индустрия на Китай да разшири въвеждането на международно съвременно оборудване, напреднала технология, изключителен талант, привличане на нови съвременни производствени предприятия и институции, научни изследвания и развитие, за ускоряване на индустрията да подобри капацитета за промишлени иновации е от голямо значение. 6 години на новия век, Китай оборудване текстилно производство индустрия е направила значителен напредък и развитие, включително чуждестранни и Hong Kong, Макао и столицата е отчита 38.05 %, продажбите 31.34 %, за износ стойността на доставката на 64.3 %. Разширено чуждестранни производствени предприятия в Китай доведе до на фабриката на напредъка и прогреса в домашни OEM, осъзнаваш печеливша ситуация.


В допълнение тъй като глобализацията, интернационализацията на Китай на пазара, китайският пазар е най-атрактивен пазар в света, почти всички големи имена в света са в Китай. Междувременно на вътрешния пазар е най-голямата индустрия на Китай на текстилната промишленост, 2000 предприятия над определен размер съотношението на вътрешните продажби на производството е 67 %, сега с 77 %.