Матрак машина Матрак Quilting машина непрекъснати усилия и упражняването на!

Матрак Матрак Матрак quilting професионалист, ангажирани в домашни и чуждестранни добре известни шевни машини и свързаните с тях резервни части на едро и дребно, търговски агенти на услугата компания. Матрак килинг агент агенти са японски тежка машина, Моримото, Yamato, KM, Съединените щати Eastman, Гербер, Jiangsu Bailian, Шенжен деветдесет и девет, Taizhou Shengtian, снукър, Nambang и други известни марки в страната и чужбина на едро на дребно всички видове Внос и битови резервни части за оборудване за шиене, както и предоставяне на клиенти с шаблони за разработване и производство на услуги, както и предоставяне на автоматична шаблона машина под наем и обработка. Corporation Hangzhou Haicheng Облекло оборудване Ко ООД ангажирани в областта за почти 30 години, за битова индустрия шевни машини, един от най-големите производители, но и нашите най-силни подкрепа. Фирмата ни обучава, консултира, продава, монтаж, следпродажбено обслужване, обслужване в едно, за облекло, багаж, седалки за автомобили, обувки и други области на производствените предприятия, с отличен екип за продажби за съвет на фабриката. -sales услуга, спечели мнозинството от нови и стари клиенти са съгласни.

Матрак Машина В областта на шевни машини, бързото нарастване на годишните продажби на повече от 50 милиона. В процеса на развитие, иновации, твърди услуги, като помагат на клиентите да подобрят оборудването за автоматизация, за да подобрят качеството, да подобрят ефективността, да спестят разходи и да намалят зависимостта от квалифицирани работници, така че клиентите на Източноазиатския пазар да спечелят Обратно предимството. Нашата компания поддържа "първа на пазара, първо клиент, първо обслужване" бизнес идеи за създаване на връзки с клиенти, постиженията на клиентите бизнес.

Матрак Машина 2015 спечели "Anhui Шевна Equipment Association," обнародва "провинция Анхуей, шевни машини отличен дилър" заглавие. Вярваме, че чрез нашите непрекъснати усилия и преследването на определени клиенти ще можем да постигнем печеливша ситуация за по-добро бъдеще!

Linyi окръг Dongcheng Hongyun Машини е професионален производство и продажба на памучни предприятия, основните продукти са: електрически контрол за коригиране на ширината на тел изтегляне машина, ръчно коригиране на ширината на тел изтегляне машина, единична ролка регулируема широка машина цвете, двойно Ролково регулируема широка машина за цветя, пениране на цялата машина, интелигентна машина за бомбардировач, без мрежова машина за месене, широка машина за възстановяване на въздушен поток, четири Luo La кърпа главата отворена машина, матрак прошивка машина четири ролка две ролка кърпа главата Освен това аз растителна производството На електронно управление регулируема машина за изтегляне и регулируема ширина на машината цвете, широко поглъщат предимствата на различни модели, висока степен на автоматизация, памук Униформа образуване, проста работа, похвали от мнозинството потребители.

Матрак Машина Придържайте се към качеството и развитието на доверието на оцеляване, през 2000 г. регистрира "Hongyun" търговска марка; През 2002 г. преминали сертифициране на системата за качество ISO9001 през 2004 г., направи лиценз за производство на памук и спечели "науката и технологиите предприятия в провинция Шанси" "Провинция Шанси, качеството на кредитните демонстрационни предприятия за управление", "Yuncheng Shou договор ре-кредит предприятия" И други славни заглавие, през 2008 г., 3.15 дейности за удовлетвореност на потребителите при избора на "качество, репутация, услуга обслужването на потребителите удовлетворение единица."

Матрак Машина За да се постигне "сто години Hongyun" високи цели, и постоянно подобряване на механизма, да се засили развитието, стремеж към съвършенство, матрак прошивка машина в годините на производството и процеса на управление, формирането на уникален управление на производството И уникална маркетингова система за перфектна система за качество, подобряване на продажбата, продажбата, следпродажбено обслужване на продукта, клиентът е отговорен.

Матрак quilting машина сърдечно добре дошли всички сектори на бизнеса в страната и чужбина, се присъедини към ръцете в създаването на нова слава!