Франция текстилни машини насочени към Индийския пазар

Франция текстилни машини промишленост да се погрижат за разширяване на Европейския пазар, чийто годишен оборот от 1,3 милиарда долара. Обаче в резултат на икономическата криза, като Китай, Индия и Турция и други развиващи се страни става Франция техника пазара.

На Франция текстилни машини производители направи исторически принос към развитието на текстилната промишленост, памук, предене индустрия, те усукана и текстурирани прежди индустрията машини, жакард и Доби машини, машина за настройка на топлина, доставката на плат, нови сектори на текстилната промишленост преработка и рециклиране на текстилни материали. На Франция текстилни машини промишленост по отношение на износ, класирана шеста в света.

Франция текстилни машини производителите асоциация (UCMTF) президентът bulunuo·amulina заяви: "за дълъг период от време, ние колапс на страната на облекло и текстил пазар. Неотдавна Европейския пазар също се случи. Тези пазари са се обърнали към Китай и Индия и други страни. Въпреки Китай днес липса на жизненост, но тя изглежда по-добре. И местни инвестиционни стимули от страна на правителството, Индия пазар е станал доста активно. "Тъй като продажбите възстановени до нивото преди икономическата криза, на Франция текстилно машиностроене изглежда обещаващо.