Компютъризирано Quilting машина интелигентност развитие на пътната, Китай

Прошиващи машини технологично развитие в Китай и опитът, придобит по време на международни машината, но компютъризирана капитонираща машина пазар е с развитието на текстилната индустрия продължава да се разширява.

Действително в Китай, прошиващи шевна машина компютър quilting шевни машини продукти на реалния пазар и просто близо до повече от 10 години в образуването, този клас продукти също принадлежи на младата държава, компютър, quilting шевни поверителна Иди на пътя също е дълъг, бъдещето на посока за развитие ще е и международните стандарти за интелигентни на на пътя, компютърът quilting шевни машини трябва да постигнат еднократно попълнен отваряне памук и изпраща кърпа и запълване и получените страна и CD страна, процесът на комплекти линия, и операцията трябва да с визуални на по-човешки и интелигентен на.

И компютъризирано прошиващи машини и шевни машини също така ще се съчетае с дистанционното управление на производствения процес, така осъзнавайки прошиващи дизайн на продукция промишлена автоматизация, управление на Интелигентна информация и процеса на контрол. Интелигентни развитието на компютъризирани капитонираща машина, Китай е общата посока на пътя.