Китай Подвижен компютъризирано Quilting машина водеща тенденция на света

Днес Китай, quilting машина пазар започва от слаб до силен, лека промишленост е не само трудоемки промишленост, но също така от началото на индустриалната структура, продукция, износ, заетостта да заемат голяма част. Мобилни компютъризирана капитонираща машина в промишлени машини има силно представителство в прошиващи индустрия нараства в света на светлината, Китай ще доведе тенденцията на света. Други компании, национални шевна машина, малки, въз основа на минал опит и извлекат поуки от китайският пазар за мобилни компютъризирана капитонираща машина в индустрията по света ще дойде от слаб до силен.

Мобилни компютъризирана капитонираща машина промишленост развитие в Китай са предимно малки и свободно, в пропорция на Топ пет на индустрията, е не 25 %, през 2014 г. размера на вътрешния подвижен компютъризирана прошиващи цялата машина пазара до 50 милиарда юана, в прошиващи индустрия трябва да бъдат консолидирани и подобрени.

Облекло индустрия приходите е постоянно във възход, индустрията като цяло е непрекъснато подобряване. Домашни мобилен компютъризирано капитонираща машина промишленост тенденции: водещи фирми непрекъснато се разширява, концентрация на пазара се е увеличил. Мобилни компютъризирана капитонираща машина индустрия бавно се измества на запад, донесе голяма част от инвестициите. Пълен електронен контрол на мобилни компютъризирана капитонираща машина ефективност продължава да се подобрява, но също така доведе до увеличаване на търсенето.

Мобилни компютъризирана капитонираща машина в местната промишленост развитието на съответните дружества широко разнообразни, стандартизирани акционерно предприятия са ангажирани с развитието на точност машинни бизнес. Като всички мобилни компютъризирана капитонираща машина промишленост може да се развие, ще карам в текстилната промишленост нараства.