Някои познания за компютъризирана капитонираща машина

Компютъризирана капитонираща машина се използва за шиене матрак, калъфи за матраци, завивки и други линейни модел на текстилни машини. Тя е подобна на принципите на шевни машини, (шевна машина текстил движение на, стационарна машина. Quilting машина упражнения: статични машина движение текстил).

Quilting машина тълкува буквално се прошиващи машини, казват "прошиващи". Обяснения, дадени от CI, quilting е с дълга игла шевни ламиниран текстилни тъкани, от друга страна фиксирани. Първоначално е ватиран на ръка. След изобретяването на шевната машина хората започнаха да учат капитонираща машина. Около 1991 г. Китай въвежда първата капитонираща машина. Това беше по това време, Китай започна да имат свои собствени юрган. Но по това време, хората знаех малко за юрган, така че повечето от юрган се изнася.

Появата на компютъризирана капитонираща машина:

Под продължителни изследвания, намерени в усилията на изследователи, най-накрая е разработила компютърно контролирани "капитонираща машина". Той е решен на раждането на quilting непреодолими проблеми. Компютъризирана капитонираща машина в сравнение с традиционните механични шевна машина, счупи си вратовръзка половин координира функция на прост модел. Прецизни компютърни системи под контрола на quilting функция перфектно цялата координатна система, разработена от редица сложни модели, производствена скорост, механично изпълнение, шумово замърсяване и други показатели, са механични машини от миналото може да не съвпадат.