Как да тествате компютъризирана капитонираща машина изпълнение

1: капитонираща машина трябва да има чист изпълнение, многократно пробвам когато потребителите купуват quilting машина, определи капитонираща машина на работното място не се проявява когато замърсяването на плат.

2: капитонираща машина фабрика е идеалното следпродажбено обслужване.

3: нормална производител на капитонираща машина в първоначалния дизайн и разработка трябва да бъдат взети под внимание когато му скалируемост.

4: ниско ниво на шум, ниски вибрации: компютъризирана капитонираща машина е от шасито на структурата на всяка от частите, оптимизация и дизайн за всичко във всичко, така че когато ежедневно не трябва да бъде прекалено много шум и вибрация.

5: редовни капитонираща машина производител имат сертификати и отчети други качество, като CE сертификат.

6: когато избора капитонираща машина може да разгледа не само скоростта им прошиващи, е сега ключът е да се помисли за стабилността на работата си прошиващи, quilting продукти в производствения процес, като се вземат предвид достъпността на плата и шиене, както и стабилността за постигането на ефективна работа.

7: добър прошиващи трябва да бъде висока степен на автоматизация, отстраняване на грешки при покупка трябва да бъде внимателно debugging проверките си автоматизацията и гъвкавостта, задайте добър шевна машина автоматично може да завърши работата.