Гъвкава автоматизация и оборудване за обработка на

Тъй като продукта става все по-диверсифицирани, замяната по-бързо, съкращаване на жизнения цикъл на продукта много разновидности на насипни (особено малките) производство е вече основните производствени схеми за производство. Затова автоматизираната обработка оборудване гъвкави изгрева. Гъвкави разнообразие от гъвкави проявява в обекти, които лесно могат да бъдат в определен диапазон от преработката на резервни части за друга част от функцията за обработка. Гъвкави автоматизирана обработка се контролира от софтуер/програмиране машина инструмент за обработка, заменени с други части, просто чрез промяна на съответните софтуер/програмиране и малко жига (понякога дори не трябва да се замени тела). Обикновено не трябва да металорежещи машини, оборудване за ръчно регулиране, може да се постигне в друга част на обработката, за масово производство, или и двете да промените няколко част производство, което значително ще съкрати мулти-продукт производство оборудване корекции и време за подготовка на производството.

За автоматизирана обработка на средни и малки партида продукция, с някои от следните функции.

(1) автоматично трансформира функцията за обработка, оборудване за автоматична обработка, можете да зададете един или група от компютри, или програмируем контролер за производствен контрол и управление на системата, системата може да бъде оборудвана с различни продукти според техните нужди, удобно и бързо функция на автоматична смяна на оборудване работна програма, намаляване на времето за корекция на система товар.

(2) функцията за автоматична обработка на множество продукти или части, задайте детайла по време на машинни системата и придружаващи скоба транспортна система, както и системата за обработка има значителна гъвкавост и висока степен на автоматизация, направи цялата система в група технология автоматично на базата на множество продукти или групи от части, функции за обработка.