Компютъризирана капитонираща машина катастрофата проблем как да го оправя

1, проверете внимателно колани са компютъризирани капитонираща машина хлабав приплъзване, ако има такъв въпрос би трябвало да бъде коригирана своевременно.

2, проверка на компютъризирана капитонираща машина главата моторни съединителя триене табела износване не е сериозна, проверете съединителя действие е нормално, съединител пътуване не са в рамките на нормалния диапазон, коригира, когато замяната нулиране извори и настройка на съединителя триене плоча пътуване.

3, разгледани компютъризирана капитонираща машина има прах и мъртва. Премахване на колан, въртя колелото на горната и долната графика, провери дали главата и долната част се върти плъзгане съответно, има не мъртви точки. Машината трябва да бъде мъртъв, внимателно идентифицира мястото, мъртвите и след това се изключи. Фокус проверка движещи се части за деформация, винтове за хлабав промяна или упражняване и има мръсотия, чужди тела и масло недостиг доведе до забавяне на движение. Когато деформация на подмяна на части, оправям позиция на хлабав части и чужди обекти трябва да бъдат премахнати чрез измиване и след смазване. Специално внимание да се провери дали куката багажник железопътен скоба кърпа бележки и други отпадъци.