Компютъризирана капитонираща машина шевни параметри от компютърен контрол

Това е процес на quilting шевни шевни параметри (шевни скорост, тегло на линия, линия напрежението и др) са компютърно контролирани.

Капитонираща машина онлайн песни по време на образуването на нуждата от компютър контрол параметри на скоростта на шиене. Quilting машина скорост според шевни нуждата да се правят постоянни корекции.

Капитонираща машина онлайн песни по време на образуването поради заключване бод бобина нишка капацитет размера на въздействието на долния ред, за да се контролира количеството на бобина Конци колко обезщетение, гарантирано стоп шевни шевни без да им липсват долната линия за последен път, засягат шевни качество. Следователно капитонираща машина бобина Конци трябва да в реално време контрол над параметрите на тегло надбавка, аларма, изключете за макара. Quilting машина онлайн песни по време на формирането, за да отговарят на хранителните нужди на различни материали, в хода на диференциална фуражи, трябва да шият на различни сегменти имат различни диференциални храна сума на действителния контрол. В процес на костюм ръкав призова за приемането на компютъра контрол за различни шевни шевни за контрол на различни диференциална фуражни сума за да се гарантира стабилността на костюм ръкав технология. Те са quilting шевни шевни параметри в процес на реализация на компютърен контрол, параметър е средство за подобряване на качеството на шевни изделия.

Quilting машина трън докато работи и изберете реда and кука линия агенции постепенно осъзнават компютърно управление, на устройството е настроено 2-driven машина, quilting Торн хранене механизъм, и изберете реда механичната част за моторни, кука линия машина за друго устройство. Хриле механизъм и механизъм на възприемане след образуването на вериги, се уверете, кабелни машини финалната линия пръстени, бране нишка механизъм за бързо транспорт до вашата линия и кука вериги на линия агенции и гарантира гладкото дъното на получените материали. Тези две институции са движени от 2 различни двигателна координация на изпълнението на синхронно управление.