Hengchang прошиващи машини фабрика е специализирана в производството прошиващи машини, многофункционални капитонираща машина с компютъризирана бод верига, многофамилни игла quilting машина, дълго рамо единствен капитонираща машина, матрак машини.

Нашите машини комбиниране на Америка напреднала технология с нашите собствени проекти, за да произвеждат поколение на нови машини. По този начин нашите продукти са силно конкурентна по отношение на качество, надеждност, ефективност, ефективност на разходите и лесна работа. Търсенето ни за качество ни постигна голяма репутация в света.

Имаме голяма клиентска база, включително и клиенти от Китай, Америка, Европа, Близкия изток, Източна Азия и други места.

Ние сме благодарни на нашите клиенти за тяхната подкрепа и лоялност. В замяна ние продължаваме да работим усилено, за да доставят висококачествени машини с професионално управление и следпродажбено обслужване на нашите клиенти.

Нашата решимост е да осигури отлично обслужване на нашите клиенти

Нашата цел е да осигури продажбите подкрепа, сервизна поддръжка и поддръжка на част

Глобалната мрежа за продажби:

HengChang продължава да работи с вход от клиенти да продължи да се направи по-добра машина за в бъдеще. На HengChang фокус е да се подобри изисквания на клиентите чрез предоставяне на най-добрите качество машини в света с изключително обслужване и комуникация.

За в бъдеще:

Продължаващото удовлетворение е нашата решимост.

Нова иновация е нашата постоянна гаранция.